Auktioner

Driftsmidler på auktion

Maskiner som er egnet til teknikkere, entreprenører og håndværkere til brug på byggepladser finder du ofte på netauktion. Du har mulighed for jævnligt at finde kompressorer, tromler, gravemaskiner og fejemaskiner.

Værktøj som jernsave, rundsave, stiksave, vinkelslibere, boremaskiner, luftnøgler forhandler vi tit på netauktion. Vi har jævnligt kendte mærker som BOSCH og Makita.

Automater herunder snackautomater, kaffeautomater eller sodavandsautomater finder du også hyppigt hos os.

Se alle vores aktuelle auktioner over driftsmidler her

Elektronik på auktion

Hos os finder du et stort udvalg af elektronik af forskellig slags. Vi har ofte pc’ere og computere af kendte mærker som HP, Dell, Asus, Lenovo og Apple – både stationære og bærbare modeller. Derudover kan du også være heldig at finde tastatur og mus af forskellige mærker.

Printere af mærkerne HP, Canon, BIZHUB og Ricoh Aticio er også jævnligt at finde på vores netauktion. Det samme er tilfældet med plottere af mærket Epson, der kan printe plakatformat til skiltebrug.

Vær desuden heldig at gøre et kup på fladskærme af mærkerne HP og Apple samt diverse fladskærms TV af populære mærker som Samsung og Panasonic på vores netauktion. Vi har også tit diverse smartphones og tablets fra Apple og Samsung i forskellige størrelser.

Forskellige betalingsløsninger som betalingsterminaler og kasseapparater finder du også jævnligt på vores netauktion.

Se alle vores aktuelle elekronikauktioner her

Fordringer på auktion

Find fordringer på netauktion. Vi har ofte tilgodehavender, som støttes af et gældsbrev.

Du kan også hyppigt finde skylderklæringer, retsforlig eller domme fra en domstol, som kan overtages og dernæst forsøges inddrevet hos debitor.

Se alle vores aktuelle auktioner over fordringer her

Immaterielle aktiver på auktion

På netauktion kan du få overdraget en række immaterielle aktiver. Vær heldig at finde ledige domænenavne både .dk, .com eller .net. Der er også jævnligt telefonnumre både til fastnet og mobil.

Navnerettigheder og varemærker som ordmærker, figurmærker, lydmærker eller vareudstyrsmærker kan du tit at finde hos os.

Se alle vores aktuelle auktioner over immaterielle aktiver her

Inventar på auktion

Find møbler som er egnet til bl.a. kontor, butik eller restaurationsbranchen. Vi har ofte stole som kontorstole, konferencestole, spisebordsstole og lænestole.

Lamper herunder væglamper, loftlamper, hængelamper og bordlamper kan du også tit finde på netauktion.

Vi har jævnligt borde som spiseborde, konferenceborde og skriveborde med hæve sænkefunktion.

Derudover kan du også være heldig at finde forskellige udstillingsmøbler herunder glasmontre og reoler.

Se alle vores aktuelle auktioner over inventar her

Personbiler på auktion

På vores netauktion finder du forskellige biler. Vi har både sportsvogne, familiebiler, stationcars og minibiler. Vi har ofte populære mærker som Ford, Peugeot, Toyota, VW, Audi og Mercedes.

Se alle vores aktuelle bilauktioner her

Andre køretøjer på auktion

Du har mulighed for ofte at finde andre køretøjer som lastbiler af mærkerne Volvo og Mercedes Benz. Vi har også jævnligt varevogne til last af gods herunder eksempelvis Peugeot Partner og VW Transporter.

Trailere, både åbne og lukkede samt med og uden vippe funktion kan du tit finde på netauktion. Du kan også være heldig at finde både hestetrailere, motorbådstrailere og påhængsvogne i forskellige størrelser.

Vi har ofte motorcykler fra 125 - 250 cc og 250 – 1000 cc af mærkerne Suzuki, Lifan, FYM og Yamasaki. Det samme er tilfældet med scootere med 30 km/t eller 45 km/t. Samtidig kan du jævnligt se et udvalg af både campingvogne og mobilhomes.

Se alle vores aktuelle auktioner over andre køretøjer her

Der er desværre ingen aktuelle auktioner.

Varelager på auktion

Tøj så som bluser, bukser, trøjer, kjoler, bælter og sko kan du jævnligt finde i store partier. Vi har tit kendte tøjmærker som Margit Brandt Copenhagen, MbyM, St-Martins, SNOB og Second Female.

Derudover finder du ofte smykker som øreringe, halskæder, armbånd og armbundsure. Der er også tit partier af makeup herunder neglelak, øjenskygge, læbestift og eyeliner.

Vi har også jævnligt diverse former for brugskunst som vaser, lysestager, fyrfadsstager, servietter, skåle, pyntepuder, malerier og fotorammer.

Se alle vores aktuelle varelagerauktioner her