Om os

Vi har advokatfaglig baggrund og tilbyder gennem de seneste 12 år markedsføring og målrettet salg af især konkursbo- og dødsboaktiver på netauktion.

Vores mål ved ethvert salg er:

Alle former for aktiver kan sættes på auktion – bl.a. driftsmidler, driftsinventar, biler, IT-udstyr, fordringer, domæner, varelagre og maskiner samt indbo.

Dermed sikrer vi sælgerne, at de får den bedst mulige pris for deres aktiver, og vores klientkonto gør afregningen med køberne sikker og ukompliceret.

Samtidig gør vi alt, hvad vi kan for at eliminere/minimere de udgifter til afhentning, oprydning og opbevaring, som et konkursbo ellers typisk har.

Med vores automatiske max-bud kan du trygt lade systemet byde på dine vegne – op til det maksimale beløb, du har angivet.

Har du behov for at se nærmere på aktiverne inden, du byder på dem, har du mulighed for at møde op til det eftersyn, som afholdes som normalt afholdes inden en given auktion slutter.

Både sælgere og købere nyder stor glæde af vores advokatfaglige baggrund. Vi har specialiseret os i insolvensret og gennem mange år arbejdet med konkursbo behandling, ejendomsret og salg af virksomheder.

Det betyder, at vi har nøje kendskab til alle de udfordringer, der kan være, når der skal sælges aktiver fra konkurs- og dødsboer. Og det betyder ikke mindst, at vi ved, hvordan man overkommer disse udfordringer, så vi kan sikre Danmarks mest effektive og forsvarlige salg af konkursboaktiver.


Kontakt


Auktioner P/S
Strandvejen 60
2900 Hellerup
Advokat Thomas Hansen

Tlf.: 39 29 19 00

E-mail: info@auktioner.dk
CVR-nr.: 40827633

Medarbejdere


Thomas Hansen

Thomas Hansen
Direktør, Advokat (H) HD-R
th@auktioner.dk